October 2011

Afgelopen week is mijn illustratie voor de Profielen #90 gepubliceerd, dus dat was erg leuk. Ik ben uitgerust van de 24hr comic day. Ik heb de 24hcd in Rotterdam bijgewoond, meegespeeld maar nog niet afgemaakt. Ik zal binnenkort hier meer plaatsen over wat ik gemaakt heb voor de 24hcd en meer, en wat mijn plannen zijn ook.

Hier is wat ik gemaakt heb voor het Uitmagazine, het onderwerp was Sinterklaas, waarbij de illustratie leuk moest wezen voor kinderen maar ook voor de ouders. Ik denk niet dat ik ben uitgekozen dus daarom gooi ik alvast een voorproefje op de site, waarschijnlijk later op de dag dat ik de hele boel online zet zodra ik weet of ik de opdracht heb of niet.

Deze week ga ik cartoons maken over mytsteryshoppers, schetsen voor de profielen en nieuwe opdrachten binnen halen.

Voor het tijdschrift dat verbonden zit aan de HRO, Profielen, heb ik een cartoon gemaakt met het thema de Langstudeerboete. Het mopje lijkt me voor zich te spreken, ik denk niet dat ik daar heel veel over moet uitleggen.

Read more >

Frank Millers “Holy Terror, Batman! is uitgekomen in Amerika – en dus ook bij de goeie Nederlandse Stripwinkel, maar long time fan David Brothers is niet onder de indruk. Zijn recensie, en zijn post-game analysis

Kate Beaton interview over Hark A Vagrant. Best interessant, doch kort.

Heb ik al Brandon Graham genoemt in deze linkdump? Nee? Hier is een oud interview!

ArchiefCategorieën
BlogPortfolioLekkerjaapMythomaniaWinkel
Nieuwsbrief InformatieTwitterFacebookInstagram
2010 – 2014 Jaap Rozema